Нашата дейност

БНП Париба Лични Финанси – 14 г. доверен партньор в кредитирането

Публикувано на 19 ноември 2015 от Катя Делипавлова

БНП Париба Лични Финанси – 14 г. доверен партньор в кредитирането

Добавихме още една вълнуваща година към живота на БНП Париба Лични Финанси в България, и този месец празнуваме своя 14-ти рожден ден.

Година на нови възможности

Ще запомним изминалата година с успешното внедряване на нови технологии и предлагането на нови продукти.

Тази година въведохме нова информационна система за обслужване на клиентите ни, която дава достъп до нови продукти и услуги и ще подкрепи по-нататъшното разрастване на бизнеса на търговските ни партньори.

Вече една година предлагаме и Кредит за обединяване на задължения, с който клиентите ни могат да оптимизират броя на месечните си плащания.

Отпразнувахме годишнината от успешния старт на специализираните ни Автокредит "Нова" и "3+" През годината сме финансирали покупката на повече от 3 000 нови и употребявани коли и установихме партньорство с повече от 100 дилъра на автомобили.

Дадохме дългоочаквания старт на кредитната карта на БНП Париба Лични Финанси, която се издава в партньорство с MasterCard. С новия финансов продукт клиентите ни ще могат да плащат на POS терминал, да теглят суми от банкомат, да купуват стоки на изплащане и други.

И не на последно място – отпразнувахме първата годишнина на блога ни.

Връзката ни с клиентите

За нас най-важни са клиентите и тяхното изживяване с нас. Щастливи сме, че усилията ни в тази посока имат добри резултати.

Според проучванията на компанията клиентите ни приемат като приятел и доверен партньор – партньор, който им помага да реализират плановете си бързо и при прозрачни условия, и приятел, който им дава полезни съвети за управление на личните финанси.

Иновативни и бързи решения

Изцяло променихме комуникацията между клиентите и компанията, като предлагаме възможност за кандидатстване за потребителски заем чрез разнообразни точки на контакт.

Освен чрез виртуалния ни „магазин за кредити“, клиентите ни могат да заявят искането си за кредит и като ни изпратят контактите си през официалните ни страници в социалните мрежи или електронната поща. Близо 30% са кандидатствали за кредит през някой от алтернативните канали.

Равносметката ни от тази година е, че успяваме да разработим продукти и услуги, отговарящи на нуждите на клиентите ни, и че отговорното и прозрачно кредитиране е в основата на силната ни връзка с тях.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Занимавам се с управление на онлайн съдържание и общности в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации