Нашата дейност

България с награда за иновация от PF Innovation Awards 2016

Публикувано на 30 юни 2016 от Катя Делипавлова

България с награда за иновация от PF Innovation Awards 2016

БНП Париба Лични Финанси, България спечели с иновативния си продукт Програма „Привилегия“ в тазгодишния конкурс за иновации на ECE PF Innovation Awards.

Тази година в конкурса участваха 75 проекта от Централна и Източна Европа, сред които и Програма „Привилегия“.

Разработването на нови продукти и услуги е в основaтa на философията за отговорно кредитиране. Чрез тях компанията се стреми да подкрепя своите клиенти, когато стилът им на живот се променя. Както и да им предлага условия, персонализирани според индивидуалните им нужди и проекти.

Ето и малко повече за спечелилия продукт…

Програма „Привилегия“ е специално разработен кредитен продукт, предназначен само за служители на компании-партньори на БНП Париба Лични Финанси. Като партньорска програма „Привилегия“ осигурява финансови услуги с облекчени процедури и специални условия.

Предлагайки възможност за адаптиране на параметрите на кредита спрямо клиентските предпочитания и приоритети, програмата се открои и спечели гласовете на PF Innovation Awards 2016.

За никой не е тайна, че в днешния динамичен свят на нови технологии, продукти и разработки във всяко направление на човешкия живот, за да е успешна една компания трябва да е иновативна и не просто да следва тенденциите на пазара, но и да ги предвижда. Затова не само, че търсим идеи и насоки за развитие, но и ги споделяме с теб, за да бъдем полезни на твоя бизнес.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Занимавам се с управление на онлайн съдържание и общности в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации