Нашата дейност

България с награда за иновация от PF Innovation Awards 2016

Публикувано на 30 юни 2016 от Катя Делипавлова

България с награда за иновация от PF Innovation Awards 2016

БНП Париба Лични Финанси, България спечели с иновативния си продукт Програма „Привилегия“ в тазгодишния конкурс за иновации на ECE PF Innovation Awards.

Тази година в конкурса участваха 75 проекта от Централна и Източна Европа, сред които и Програма „Привилегия“.

Разработването на нови продукти и услуги е в основaтa на философията за отговорно кредитиране. Чрез тях компанията се стреми да подкрепя своите клиенти, когато стилът им на живот се променя. Както и да им предлага условия, персонализирани според индивидуалните им нужди и проекти.

Ето и малко повече за спечелилия продукт…

Програма „Привилегия“ е специално разработен кредитен продукт, предназначен само за служители на компании-партньори на БНП Париба Лични Финанси. Като партньорска програма „Привилегия“ осигурява финансови услуги с облекчени процедури и специални условия.

Предлагайки възможност за адаптиране на параметрите на кредита спрямо клиентските предпочитания и приоритети, програмата се открои и спечели гласовете на PF Innovation Awards 2016.

За никой не е тайна, че в днешния динамичен свят на нови технологии, продукти и разработки във всяко направление на човешкия живот, за да е успешна една компания трябва да е иновативна и не просто да следва тенденциите на пазара, но и да ги предвижда. Затова не само, че търсим идеи и насоки за развитие, но и ги споделяме с теб, за да бъдем полезни на твоя бизнес.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации