Лични финанси

Време ли е да обединиш задълженията си?

Публикувано на 18 ноември 2014 от Катя Делипавлова

Време ли е да обединиш задълженията си?

Потребителското кредитиране днес се е развило до нива, при които е напълно възможно да изплащаш няколко кредита едновременно към различни финансови институции.

Как се отразява обаче това на месечния ти бюджет?

Когато месечните ти вноски са няколко на брой, трябва най-често да направиш и няколко трансакции (превода). А това съответно се равнява на разход за всеки превод.

Трудност може да възникне и откъм организация на времето, тъй като често отделните кредити са и с различни падежни дати. Това налага нуждата и от прецизна организация на месечния ти бюджет, така че всяка от вноските да бъде платена в срок.

Всеки, който има няколко задължения към различни институции, стига до момент, когато започва да мисли за кредит, с който да обедини плащанията си и така да оптимизира месечния си бюджет.

Като отговорен кредитор БНП Париба Лични Финанси следи промените в живота на потребителите и се стреми да създава продукти, с които да посреща новите им нужди. Такъв продукт е кредитът за обединяване на задължения, с който можеш да намалиш броя на месечните си плащания.

Какво ще получиш?

Когато кандидатстваш за кредит от БНП Париба Лични Финанси, с който да обединиш задълженията си, можеш да се възползваш от редица предимства:

Имаш възможност да избереш удобна падежна дата съобразно числото, на което получаваш месечния си доход. Тя може да бъде различна от датата, на която си плащал до момента.

Кредитът ти дава и възможност да усвоиш допълнителна сума, която да използваш за финансиране на нов проект.

Помисли внимателно преди да кандидатстваш за кредит и си направи точна сметка каква сума и срок ще бъдат най-подходящи спрямо целите ти. Можеш да се възползваш и от безплатна финансова консултация във всеки един от представителните офиси на компанията, както и на 0700 11 801, за условията по кредит за обединяване на задължения.

Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Здравей, аз съм Катя Делипавлова

Занимавам се с управление на онлайн съдържание и общности в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че човек трябва да спазва няколко важни правила, за да се радва на стабилно финансово здраве. Най-важното за мен е да харча разумно и да не се поддавам на емоционални покупки.

Още мои публикации