Лични финанси

Уикенд бягство през месец септември

Публикувано на 8 септември 2017 от Веселина Евтимова

Уикенд бягство през месец септември

Септември е месецът, в който все още имаш възможност да удължиш летните емоции с няколко от любимите дестинации на туристите в цял свят.

Дали ще съчетаеш неработните дни през месеца с уикенда, за да си направиш по-дълга ваканция, или ще избягаш още в петък след работа - изборът е твой, а супер предложенията остави на нас:

Милано

Изненадващ е фактът, че в Милано вали повече дъжд, отколкото в Манчестър. Но все пак, това е един от най-прекрасните италиански градове, който съчетава старинна архитектура и модерен градски живот. Септември е идеален месец за посещение, защото влажната миланска жега си е тръгнала и можеш да се наслаждаваш на приятно и топло време, докато се разхождаш по Навили или Брера. Можеш да се докоснеш до богатството от разкошни ресторанти и вкусна храна - в Милано можеш да пробваш наистина прекрасна кухня от цял свят. Друга възможност, която не е за изпускане, е да съчетаеш уикенд бягството си със страхотен шопинг. Хубавото на тази дестинация е, че можеш да избираш полети от двете нискотарифни компании, които превозват от България дотам. Така имаш по-голям шанс да хванеш възможно най-ниската цена за периода. Освен това полети до Милано има всеки ден.

Сицилия

Топлият вятър, който подухва от Средиземно море и Африка, държи най-слънчевия и богат на култура остров на Италия горещ и през есента. Можеш да се наслаждаваш на прекрасни гледки, вкусна храна, а и да натрупаш още малко тен. Дивите и красиви плажове на Сицилия никога не са претъпкани през септември, защото всички италианци отдавна са пред работните си места. Цените на малките и китни бутикови хотелчета падат почти двойно и, освен че ще се насладиш на неповторима романтика, септемврийското ти бягство няма да ти струва цяло състояние. До там лесно стигаш с полет на нискотарифната компания Wizz Air. Провери още сега за изгодни цени.

Будапеща

Грандиозна, романтична и аристократична, Будапеща е богата на история и красива архитектура европейска столица. Септември е най-сухият месец в града, а дните все още са топли. Какво по-хубаво от вечерна разходка по Дунав с корабче, докато преминаваш покрай осветената сграда на Парламента. След нея можеш да се пуснеш по малките и красиви улички стария квартал, където изобилства от ресторантчета и барове, които предлагат невероятно вкусни коктейли и характерна атмосфера. Хубавото на Будапеща е, че можеш да стигнеш с кола за няколко часа или да вземеш 40-минутен полет на изгодна цена.

Планирай пътуването си по-лесно през телефона, като използваш мобилни приложения. Не се притеснявай за разходите по пътуването си, защото е много удобно да го планираш с кредитната си карта. Разбира се винаги можеш да финансираш всеки свои план с  потребителски кредит, в три лесни стъпки.

Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Експерт Клиентско изживяване в ПБ Лични финанси

Как управлявам парите си?

Стремя се да бъда отговорен потребител.  Планирам предварително всичките си разходи и обмислям внимателно решенията си за покупки. Поддържам добра кредитна история, за да мога да финансирам бъдещи проекти или разходи, които не съм успяла да планирам добре.

Още мои публикации