Лични финанси

Равни вноски в креднитния лимит

Публикувано на 5 април 2021 от Петко Палазов

Равни вноски в креднитния лимит

Гъвкавата услуга на твоята кредитна карта от БНП Париба Лични Финанси

Днес гъвкавостта и адаптивността са по-важни от всякога. Затова представяме на твоето внимание „Равни вноски в кредитния лимит“ – функционалността на нашите кредитни карти, която ти позволява да закупиш желаните от теб стоки на момента, а плащането да направиш по-късно на вноски.

Какво представлява?

Равни вноски в кредитния лимит е иновативна функционалност, с която разполага всяка една от трите вида кредитни карти, предоставяни от БНП Париб Лични Финанси – стандартна, златна и кобрандирана. Тя ти позволява да пазаруваш по всяко време в широката мрежа от търговски партньори на банката, като сам можеш да избереш размера на погасителната вноска и срокът, за който да изплатиш желаните от теб стоки. Специфичното тук е, че сумата се удържа от лимита по кредита, като в месечното извлечение ще намериш отразен размера на съответната вноска, която дължиш за направените покупки. За разлика от другите покупки с кредитна карта, които правиш, при покупките на равни вноски в кредитния лимит на падежа за всеки отчетен период ще трябва да заплатиш само стойността на една месечна вноска, а не цялата сума за закупената стока.

Как да се възползваш?

Услугата е валидна в мрежата от търговски партньори на БНП Париба Лични Финанси, независимо дали става въпрос за търговски обект или онлайн магазин. За да я използваш, трябва да имаш вече издадена кредитна карта от банката или да заявиш желание да се сдобиеш с такава, като в този случай можеш да ползваш одобрения лимит още преди получаване на самата карта (пластиката). Необходимо е също така, разполагаемият кредитен лимит по револвиращия кредит (тази част, която не е усвоена и е на твое разположение) да е равен или по-голям от сумата на стоките и услугите, които искаш да закупиш на изплащане, тъй като същият ще бъде намален с цената на твоите покупки.

Защо си заслужава?

Ако вече имаш издадена кредитна карта на БНП Париба Лични Финанси, можеш да пазаруваш без забавяне на равни вноски. Възползваш се от бърза и лесна процедура, при която не се изисква попълване на заявления и винаги си одобрен за кредитиране, щом разполагаемата сума по кредитната карта е достатъчна да покрие цената на стоките.

Функционалността ти позволява да разсрочиш плащанията на вноски, вместо да заплатиш цената на покупките наведнъж. Това ти дава възможност да планираш умело своя бюджет и да си подготвен за непредвидени ситуации, без да правиш компромиси с качеството на избраните от теб продукти.

Постоянните промоции за картодържатели ти помагат да пазаруваш изгодно, като месечната вноска по услугата е според ценовата схема за конкретната стока, а не според лихвата на кредитната карта.

Неусвоената част от кредитния лимит остава на твое разположение, като продължаваш да се възползваш от допълнителните предимства на кредитната карта на БНП Париба Лични Финанси, за която можеш да намери повече информация на нашия сайт.

Петко Палазов

Здравей, аз съм Петко Палазов

Здравей, аз съм Петко Палазов

От две години съм юрисконсулт в съдебен отдел на БНП Париба Лични Финанси.


Как управлявам парите си?

Разумното и отговорно управление на личните финанси ми дава свобода да се занимавам с нещата, които са наистина важни за мен и да осъществявам плановете си. Убеден съм, че финансовата грамотност може да помогне на всеки от нас да постигне начина на живот, към който се стреми.

Още мои публикации