Лични финанси

По-лесно е с кредит за обединяване на задълженията

Публикувано на 19 октомври 2018 от Валентина Райнова

По-лесно е с кредит за обединяване на задълженията

Разумните потребители често обединяват задължения към банки и други финансови институции, като вноски по потребителски заеми и кредитни карти.

Защо кредитът за обединение на задълженията е един от най-търсените кредити в България?
Според нашите проучвания, това е вторият от най-търсените в Потребителският кредит на българина. У нас интересът към кредитите за обединяване на задължения е много висок и се очаква, че ще расте още. В по-развитите икономически страни това е силно употребяван и предпочитан продукт, защото улеснява клиентите. С повишаването на финансовата грамотност на потребителите в България, кредитът за консолидация на задълженията е един от най-предпочитаните.

Какво печелиш?

С обединяването на задълженията си плащаш само една вноска към една финансова институция. Така по-лесно можеш да предвидиш стойността на перото "кредити" в семейния бюджет. А и е по-малка опасността да пропуснеш някое плащане, което да доведе до неприятни последствия за кредитната ти история. Освен това имаш възможност да избереш удобна падежна дата, съобразно числото, на което получаваш месечния си доход. И не на последно място - кредитът ти дава и възможност да усвоиш допълнителна сума, която да използваш за финансиране на нов проект.

Кой тегли такива кредити в България?

Кредитът за обединяване на задължения е сред трите най-търсени и от българите специализирани потребителски кредити, според обзора ни "Потребителският кредит на българина". Според него средният размер на запитванията за кредит за обединяване на задължения надхвърля 5,000 лв., но се очаква, че и тази сума ще расте. Компанията може да отговори на тази тенденция, защото кредитите, които предлагат за консолидация са с размер от 800 до 80 000 лева и дълъг срок на изплащане.

Защо от БНП Париба Лични Финанси?

Всички продукти на БНП Париба Лични Финанси са с фиксирани условия за целия срок на договора, което означава че лихвата и размерът на вноската не се променят.

Банката разработи и прилага иновативна и високоефективна система за автоматични становища. С нейна помощ около 80% от клиентите получават отговор на запитванията си за потребителски кредит за обединяване на задължения в рамките на няколко часа. След получаване на одобрение и подписване на договора, средствата се превеждат по банкова сметка на клиента до един работен ден след одобрението.

БНП Париба Лични Финанси изготвя индивидуална оферта за всеки клиент, в зависимост от неговия профил и броя и вида на задълженията, които иска да обедини. Благодарение на продукта за обединяване на задължения, месечната вноска може да бъде намалена много чувствително.

Ако искаш да рефинансираш старите си задължения при по-добри условия и да удължиш срока на кредита, кандидатствай за кредит за обединяване на задълженията онлайн на нашия сайт. Оптимизирай бюджета си и си осигури повече за днес с БНП Париба Лични Финанси.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации