Лични финанси

Ноември е перфектният месец за пазаруване!

Публикувано на 12 ноември 2018 от Валентина Райнова

Ноември е перфектният месец за пазаруване!

Kак да прецениш коя е най-изгодната покупка? Предлагаме ти четири насоки.

Наближава един от най-натоварените месеци за кредитната ти карта: времето, когато почти всеки магазин има промоция и невероятни оферти те заливат отвсякъде. Ноември - месецът за пазаруване!

Техника

Сега е перфектният момент да си купиш нов телевизор, прахосмукачка или печката, от която се нуждаеш. Недей да чакаш повече идеалната промоция. Това е месецът, когато техниката ще стане по-евтина, особено последната седмица на месеца. Повечето търговци искат да разчистят складовете си, за да направят място за стоките, които ще се търсят за Коледа.

Добре е да приоритизираш и разгледаш семейния бюджет, ако имаш нужда от няколко уреда. Не забравяй, че можеш да вземеш стоки на изплащане с кредитната карта на БНП Париба Лични Финанси и така да направиш няколко големи покупки, които да изплащаш на части.

Не е ли време да смениш и лаптопа си? Ако отговорът е да, то сега е идеалният месец да го направиш. Не забравяй, че можеш да си позволиш и няколко големи покупки чрез стоков кредит. Открий пълния списък на нашите търговски партньори на сайта.

Булчинска рокля

Повечето дизайнери на сватбени рокли сменят линиите си през зимата и затова се опитват да изчистят останалите модели през есента. А за още по-страхотни цени, можеш да потърсиш сред дизайнерските рокли просто бяла рокля. Когато не идват от специализиран магазин за булки, роклите се оказват значително по-евтини. Но дори и да не се жениш, през ноември много бутици, магазини за обувки и аксесоари правят неустоими разпродажби, за да имат място за зимните си колекции. Ако имаш нужда да обновиш гардероба си или да добавиш някой костюм, сега е времето да се отдадеш на шопинг.

Мебели

Както при дрехите, така и при мебелите ноември е момент за пълна промяна. Разходи се предварително из магазините, за да си набележиш желаните артикули. Така ще си подготвен да действаш с покупката веднага, когато започнат намаленията.

Ремонт

Да, звучи малко странно да правиш ремонт през зимата. Може да ти е малко по-трудно да намериш майстори, но пък всякакви строителни материали и инструменти ще бъдат на по-добри цени. Ако пък имаш къде да складираш материалите, не пропускай възможността да напазаруваш сега и изчакай по-топлото време за същинската работа. Ако имаш нужда от финансиране, кандидатствай само с три лесни стъпки за кредит за ремонт на сайта ни.

Не забравяй да обърнеш внимание и на намаленията в онлайн магазините. Цените, които търговците предлагат през ноември, не са за изпускане. Много скоро очаквай информация и за най-добрите предложения за пазаруване на изплащане с БНП Париба Лични Финанси.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации