Лични финанси

Нестандартни подаръци за Св. Валентин

Публикувано на 7 февруари 2020 от Валентина Райнова

Нестандартни подаръци за Св. Валентин

Kласиката винаги ще е актуална, когато става въпрос за Свети Валентин.

Ако все пак искаш да избягаш от червени сърчица и рози и предпочиташ да избереш подарък, който ще се запомни, виж нашите предложения за нестандартни подаръци за Св. Валентин:

Да засадите дръвче заедно

Казват, че всеки трябва да посади в живота си поне едно дърво в живота си. Дали ще го направиш, защото си загрижен за природата или за да спазиш суеверието, важното е, че поставяш началото на нещо ново и добро. Защо да не го направиш на Деня на влюбените заедно със своята половинка? Това ще бъде вашето дърво, което да посещавате, а и е идея за подарък, който определено влиза в категорията „нестандартни“!

Полет с парапланер или балон

Ако искаш нещо наистина оригинално и си сигурен, че любимият човек до теб няма страх от височини, то полет с парапланер или балон е чудесна идея за изненада. Можеш да поръчаш и от сайтовете за колективно пазаруване и да се възползваш от ваучерите за намаления. Така можеш да спестиш и да платиш със своята кредитна карта от БНП Париба Лични Финанси и да се възползваш от предимствата й.

Ескейп стая

Вече има много варианти на забавления в ескейп стаи – само трябва да си избереш темата и мястото! Едно е сигурно – това е нестандартен подарък, който ще ти донесе много адреналин. Единственото неудобство на тази идея е, че обикновено игрите са за повече от двама и ще трябва да споделиш това преживяване с любимия човек и твоите приятели. Но пък има тематични ескейп стаи, подходящи за Деня на влюбените, така че може да изберете някои от тях и да се забавлявате по двойки на Св. Валентин. 

Урок по рисуване

Хубаво вино, релаксираща музика и възможност да се научиш да рисуваш – вече е много модерно да се посещават уроци по рисуване. В продължение на обикновено 2-3 часа можеш да разкриеш свой неподозиран талант и да създадеш свой собствена шедьовър. Най-прекрасното е, че можеш да го направиш заедно с любимия човек.

Посещение на Купидон

Това е един наистина оригинален и много нестандартен начин за подарък за Св. Валентин. За Дядо Коледа знаем, че може да бъде поръчан като изненада за малките, но Пощальон на любовта – доста изненадващо, нали? Определено ще впечатлиш половинката си, ако поръчаш аниматор, който да я/го посети, преобразен като Купидон и да поднесе Валентинка или друг подарък.

Която и от идеите да решиш да осъществиш, можеш да го направиш по-лесно с кредитна картa от БНП Париба Лични Финанси. С нея можеш сигурно и бързо да платиш нестандартния подарък за Деня на влюбените.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации