Лични финанси

Най-желаните технологични подаръци за Коледа

Публикувано на 18 декември 2015 от Янита Минкова

Най-желаните технологични подаръци за Коледа

Живеем в свят, в който технологиите са навсякъде около нас и ежедневието ни става все по-свързано с тях.

За да ти помогнем в избора на най-подходящия технологичен подарък, подготвихме този списък:

Смарт часовник

Освен умни телефони, вече много модерни са и умните часовници. Тази година беше обявена за бум на този вид джаджи. Това доведе и до лекия спад на цените им. Когато избираш смарт часовник, е важно той да има съвместимост с телефона на човека, на който ще го подариш. Съветваме те добре да проучиш офертите и функциите на избраните модели преди да го закупиш.

Умни слушалки

За любителите на хубавата музика и спорта, умните слушалки са сбъдната мечта. Освен първокачествения звук, който предлагат и изолацията на почти 100% от околния шум, те измерват пулса на сърцето ти. Именно затова са подходящи и за активно спортуващите хора. Този вид слушалки са съвместими с всички видове телефони. За да работят добре обаче, трябва да бъде инсталирано приложение за отчитане на пулса. Наистина един прекрасен технологичен подарък.

Таблет

На пазара в момента има изобилие от модели на разнообразни и достъпни цени. Ако се спреш на такъв подарък, важно е да избереш този, който отговоря на нуждите на човека, за който е предназначен. Големината е от основно значение. Има по-малки – 7 инчови и по-големи до 10,5 инча. Разбира се колкото по-голям е таблета толкова и цената му е по-висока. Ето защо е добре да съобразиш покупката си с определения от теб бюджет.

Смарт телефон

Коледните празници наистина са много подходящи за пазаруване на технологични устройства. Смарт телефоните се предлагат на много изгодни цени и можеш да откриеш наистина добри предложения. Когато избираш телефон, едно от основните неща, които са определящи, е за какво ще се използва.

Наистина няма по-хубав подарък от умно устройство, което да е от всекидневна полза за любимия човек. Често този тип подаръци надвишават бюджета. Хубавото е, че можеш да пазаруваш на равни месечни вноски или да провериш най-добрата оферта при някой от нашите партньори.За да ти помогнем в избора на най-подходящия технологичен подарък, подготвихме този списък:

Янита Минкова

Здравей, аз съм Янита Минкова

Здравей, аз съм Янита Минкова

Заемам позицията специалист маркетинг и комуникации в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?

Когато става въпрос за управление е нужно постоянство и баланс. Още повече, когато става въпрос за пари. Съчетавайки двете, знам, че каквото и да стане няма да има изненади. 

Още мои публикации