Лични финанси

Как да пазаруваш изгодно в края на годината

Публикувано на 19 декември 2017 от Веселина Евтимова

Как да пазаруваш изгодно в края на годината

Краят на годината предлага изобилие от изгодни оферти и продукти, които можеш да закупиш на страхотни цени единствено в последните седмици на декември и първите на януари.

Подготвихме списък със стоки, които можеш да купиш точно сега:

Телевизори

Ако искаш да смениш стария си телевизор с нов, по-голям или "по-умен" - сега е моментът.
Големите магазини за техника правят много добри намаления след коледните и новогодишни празници, като в търговските обекти ще откриеш и различни оферти за телевизори на изплащане.
Но можеш да си спестиш чакането за одобрение на стоковия кредит като го вземеш с кредитната си карта.

Мобилни телефони

Перфектният момент да се сдобиеш с ново мобилно устройство е сега! Голяма част от компаниите производители показват последните си модели апарати на предстоящите през януари и февруари световни мобилни изложения. Цените на всички телефони, пуснати на пазара през 2017 година, падат с 20% до 40% в този период на годината.
Не пропускай този момент!

Сватбени рокли

Има много причини сватбените рокли да са достигнали най-добрите си цени през декември. Бутиците свалят цените на роклите с цел да увеличат продажбите си през този сезон, когато сватбите са доста по-малко, в сравнение с топлия период на годината. Освен това в началото на пролетта се очакват новите колекции.
Можеш да спестиш поне 30% от цената на роклята, ако пазаруваш през декември.

Нов автомобил

Зимата наистина е страхотен момент за покупка на нова кола, защото повечето хора сменят автомобила си през пролетта или лятото. Автокъщите предлагат много изгодни цени и намаления. Лесно е да станеш притежател на нов автомобил със специализирания ни потребителски кредит "Нова".

Коледните и новогодишните празници са свързани с много разходи за всички. За да имаш финансова стабилност през новата година, те съветваме да се подготвиш още сега като си съставиш бюджет, който да ти помага през цялата година.

Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Експерт Клиентско изживяване в ПБ Лични финанси

Как управлявам парите си?

Стремя се да бъда отговорен потребител.  Планирам предварително всичките си разходи и обмислям внимателно решенията си за покупки. Поддържам добра кредитна история, за да мога да финансирам бъдещи проекти или разходи, които не съм успяла да планирам добре.

Още мои публикации