Лични финанси

Как да организираш абитуриентския бал

Публикувано на 17 април 2019 от Валентина Райнова

Как да организираш абитуриентския бал

Завършването на училище отбелязва важен етап от живота на всеки ученик. А големият финал е абитуриентският бал, от който се вълнува цялото семейство.

Предлагаме ти няколко идеи как да организираш разумно тържеството на своето дете, без това да наруши семейния бюджет.

Направи списък с разходите

Направи подробен списък с всичко необходимо за незабравима абитуриентска вечер. Не пропускай и най-малките детайли - като букет за класната или балони за колата. Това ще ти помогне да си направиш разчет колко ще ти струва всичко и така ще планираш по-добре.

Започни организацията по-рано, за да намериш добри цени

Не отлагай за последния момент – рискуваш да платиш по-скъпо за нещо, което си забравил, защото не е имало време да го намериш на добра цена. Колкото по-рано се започнеш с организацията, толкова по-добре. Ще ти остане време да се насладиш на изживяването, без да бързаш за покупки в деня на бала.

Започвайки отрано, ще имаш и време да ангажираш ресторант. За да си спокоен, се погрижи предварително за всеки детайл – избери и резервирай мястото, изпрати покани на гостите и дори поръчай предварително менюто, за да знаеш колко ще платиш.

Възползвай се от промоциите и офертите в сайтовете за колективно пазаруване

При добра организация можеш да се възползваш от промоциите по магазините. Купи някои аксесоари от пролетните намаления? За тази цел обаче трябва да имаш ясна визия за това как ще изглежда детото на самия бал – за момичетата това е важно, тъй като аксесоарите трябва да се съчетаят с роклята. Разгледай и сайтовете за колективно пазаруване, които със сигурност ще ти предложат различни оферти, от които можеш да се възползваш – като фотографски или фризьорски услуги.

Пазарувай онлайн

Можеш да спестиш време за обикаляне на моловете като поръчаш необходимото в интернет. Онлайн магазините предлагат всичко – от официално облекло до наемане на кола за вечерта и дори украса. Освен това в интернет често има изгодни промоции и големи отстъпки, от които можеш да се възползваш. За онлайн пазаруването си можеш да използваш удобно и лесно кредитната карта от БНП Парила Лични Финанси. Не забравяй, че с нея имаш дълъг гратисен период - до 58 дни.

Осигури финансиране

След като си планирал бала и си определил бюджета, остава да осигуриш финансирането. За организацията на незабравимо тържеството за твоето дете можеш да разчиташ на БНП Париба Лични Финанси. Финансирай бала с потребителския ни кредит за лични цели. Така можеш сам да определиш най-удобната за теб месечна вноска, за да не натоварваш допълнително бюджета си. Можеш да кандидатстваш за кредит от 800 до 80 000 лева с фиксирана лихва и вноски за целия период на изплащане.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации