Лични финанси

Как да финансираш проекта си лесно онлайн от БНП Париба Лични Финанси

Публикувано на 2 октомври 2017 от Веселина Евтимова

Как да финансираш проекта си лесно онлайн от БНП Париба Лични Финанси

Кандидатстването за кредит онлайн е супер удобство в забързаното ежедневие. И за да го направим още по-бързо и лесно, променихме сайта си, така че да бъде по-удобен за теб.

Създадохме нов корпоративен сайт с модерна визия, достъпен от различни видове устройства, оптимизиран в крак със съвременните тенденции и изисквания на дигиталната сфера.

Mодерен изглед

Знаем, че кандидатстването за потребителски кредит трябва да бъде цялостно изживяване. Това ни провокира да обърнем специално внимание, обновявайки вида на корпоративния ни сайт, така че да отговаря на твоите очаквания.

Лесно, бързо и интуитивно
– създадохме условия, които да улеснят максимално използването му, в крак с новите тенденциите в уеб дизайна и цялостното потребителско изживяване.

Как да кандидатстваш? - Всичко важно е лесно видимо

С новия сайт се стремим да пестим от твоето време. Затова още с влизането можеш да пристъпиш към кандидатстване.
Единствената стъпка като начало е да избереш проект – ремонт, покупка на кола, пътуване или друг.
Въпрос на един клик върху приятните емотикони.
Следва да въведеш сума, размер на вноска и период на изплащане.
Имаш възможност да сравняваш различни варианти като по този начин да откриеш най-удобния за теб.
И след това остава да попълниш данните си, които са 100% защитени.
Може да се свържеш с нас с бутоните за въпроси и връзка, които са на видно място. Така бързо ще откриеш необходимата ти информация.

Всичко е супер интуитивно и бързо

Новият ни сайт е направен така, че да е максимално удобен за теб. Използваните визуални инструменти имат за цел на направят процеса интуитивен и лесен. Разбира се, ние силно препоръчваме да четеш внимателно информацията, която сме публикували – тя е много важна и ще ти бъде полезна.

Подобрихме и скоростта на сайта, с което ти осигурихме лесен и бърз достъп до желаната информация. С тази стъпка ще достигаш до нужния ти модул много по-бързо. И това не важи само ако си на дивана вкъщи или в офиса, а се отнася и за мобилната ни версия. Не забравяй, че и докато си в метрото или в парка, спокойно можеш да кандидатстваш за финансиране на плановете си.

Най-важното за продуктите ни

Под модула за кандидатстване имаш възможност да се информираш за всеки един от продуктите на компанията. Ще разбереш какви проекти можеш да финансираш с нашите потребителски кредити, какво представляват кредитните ни карти и какви застраховки предлагаме. Съветваме те да не подминаваш тази секция, защото така ще научиш важни факти, които могат да повлияят на едно или друго твое решение, когато кандидатстваш.

Какво да очакваш още?

Подобряването на твоето потребителско изживяването, чрез модерен и лесен за използване интерфейс, ефективни и интуитивни онлайн процеси е една малка стъпка.

Предстоят ни още нови - ще получиш и много допълнителна информация, с която ще повишиш финансовата си култура и ще се научиш как по-отговорно да управляваш парите си. Ако все още не си посетил новия ни сайт, направи го сега!

Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Експерт Клиентско изживяване в ПБ Лични финанси

Как управлявам парите си?

Стремя се да бъда отговорен потребител.  Планирам предварително всичките си разходи и обмислям внимателно решенията си за покупки. Поддържам добра кредитна история, за да мога да финансирам бъдещи проекти или разходи, които не съм успяла да планирам добре.

Още мои публикации