Лични финанси

Инфо карта – още по-добро клиентско изживяване за кредитополучателите на БНП Париба Лични Финанси

Публикувано на 6 юли 2021 от Петко Палазов

Инфо карта – още по-добро клиентско изживяване за кредитополучателите на БНП Париба Лични Финанси

Твоят кредит вече е в дигиталния портфейл на мобилния ти телефон.

Споделяйки разбирането, че удовлетвореността на потребителите на финансовите ѝ услуги е основен приоритет, БНП Париба Лични Финанси постоянно намира нови начини за подобряване на клиентското изживяване на своите кредитополучатели. Поредното иновативно решение на компанията в тази насока се нарича „Инфо карта”.

Какво представлява?

Както подсказва и самото ѝ име, това е дигитализирана информационна карта, която ти дава актуална информация за твоя кредит по всяко време от денонощието. Картата е плод на сътрудничеството между БНП Париба Лични Финанси, Дигиталната лаборатория на банката (Digital lab) и Splio - водещa SaaS (Software as a Service) платформа, специализирана в дигитални портфейли за операционните системи на iPhone и Android. Вярвайки, че гъвкавостта при предоставянето на усуги е от първостепенно значение, нашите екипи и партньори намериха безплатно, просто и прозрачно решение за това да имаш достъп във всеки един момент до важната за теб информация.

Как работи?

След като бъдеш одобрен в магазин от търговската мрежда на нашите парньори или офис, при подписването на твоя договор за кредит трябва да заявиш желанието си да получиш Инфо карта. За да се възползваш от услугата е необходимо да притежаваш смртфон, работещ с една от двете най-разпространени операционни системи – iOS или Android.

Ще получиш кратко текстово съобщение (SMS) на декларирания от теб телелефонен номер, което съдържа линк за запазване на дигиталната картата в електронния портфейл на твоя телефон. Картата е достъпна 24/7 и ти предоставя актуална информация за кредита за, който си получил SMS.

Важно е да обърнеш внимание, че няма да е налице информация за други твои кредити към БНП Париба Лични Финани, ако имаш такива, тъй като за всеки отделен договор е необходимо изпращане на конкретен линк, валиден само за конкретния заем.

След получаването на SMS-a, трябва да отвориш линка, за да изтеглиш приложението и да го инсталираш на мобилния си телефон.

Каква информация ще е на твое разположение?

След като Инфо картата вече е в твоя телефон, ще имаш достъп до следните данни:

> Брой на вноските според текущия погасителен план на кредита.
> Размер на вноската според първоначалния погасителен план.
> Следваща падежна дата.
> Поредност на вноската. (Примерно: 3/12)
> Финансирана сума на кредита.
> Дължима сума – общата сума, която остава дължима въз основа на погасителния план, изчислена като остатъчен брой вноски.
> Код на кредита – CREX/PLUS.
> Инструкции за дигитални канали за плащане на дължими вноски по кредита.
> Контакти на банката.
> Няколко дни преди следващата падежна дата ще получаваш известие за предстоящо плащане.

Съвременните технологии предоставят неограничени възможности за улеснение на нашето ежедневие. Бъди част от дигиталната трансформация с БНП Париба Лични Финанси.

Петко Палазов

Здравей, аз съм Петко Палазов

Здравей, аз съм Петко Палазов

От две години съм юрисконсулт в съдебен отдел на БНП Париба Лични Финанси.


Как управлявам парите си?

Разумното и отговорно управление на личните финанси ми дава свобода да се занимавам с нещата, които са наистина важни за мен и да осъществявам плановете си. Убеден съм, че финансовата грамотност може да помогне на всеки от нас да постигне начина на живот, към който се стреми.

Още мои публикации