Лични финанси

Идеи за коледни подаръци за цялото семейство

Публикувано на 15 декември 2017 от Веселина Евтимова

Идеи за коледни подаръци за цялото семейство

Време е да зарадваш любимите си хора с нещо специално за коледните и новогодишни празници.

Aко се чудиш какви подаръци да вземеш, идваме ти на помощ с няколко страхотни идеи! Независимо от бюджета ти  или възрастта на всеки член от семейството, със сигурност ще откриеш полезни идеи в нашия списък.

Подаръци за мама и татко

Първото нещо, което трябва да направиш при избора на подаръци за родителите си, е да се съобразиш с техните хобита или занимания в свободното време. Помисли за подарък, с който да направиш ежедневието им по-лесно. На майка си можеш да избереш кухненски робот или тенджера за бавно готвене, които със сигурност ще я улеснят в кухнята. Или пък я изненадай с нещо, което ще я накара да се отпусне. Например масажор, с който ще може да си прави СПА процедури всеки ден.

Понякога подаръците за бащите се избират най-трудно. Електрическите самобръсначки от ново поколение са един практичен подарък. Можеш да избереш нещо, което да отговори на хобито му, но не би си го купил сам. Например термос за чай, който да го стопля, докато лови риба или пък дебел шал, който да го пази от студа на стадиона. Идеален подарък и за двамата е таблет или устройство за четене на електронни книги.

Подаръци за баба и дядо

Знаем, че те ще се зарадват и на най-малкото, но те заслужават повече внимание. Може да им подариш общ подарък, на който да се наслаждават заедно, а именно нов телевизор или нов електрически уред. Ще е още по-хубаво, ако ги абонираш за интернет телевизия с много и разнообразни програми. Електронна рамка за снимки, пълна със усмихнатите лица на любите им внуци, също ще ги зарадва много.

Подаръци за братя и сестри

Тук е най-лесно, защото онлайн и в големите търговски магазини има безкраен списък от интересни продукти, които с удоволствие ще използват. А защо не нов таблет или смарт телефон? Ако са любители на фотографията и активните спортове, малките камери „GoPro” със сигурност ще влязат в употреба. А с тях може да се снима и под вода. Популярните игрални конзоли са идеален подарък не само за тях, но и за цялото семейство.

Подаръци за любимия човек

Ти най-добре знаеш, от какво човекът до теб има нужда. Помисли какво обича партньорът ти, но никога не би отделил толкова пари да си го купи. Ако пък нищо не ти хрумва, ваучери за два самолетни билета е идеален подарък, на който да се радвате заедно.

Голямото удобство е, че можеш да купиш подаръците за всички онлайн, както и на изплащане, с помощта на стоков кредит. Пазаруването онлайн и в магазините е още по-удобно и лесно, когато имаш и кредитна карта.
Очакват ни весели празници с подаръци за всички!

Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Експерт Клиентско изживяване в ПБ Лични финанси

Как управлявам парите си?

Стремя се да бъда отговорен потребител.  Планирам предварително всичките си разходи и обмислям внимателно решенията си за покупки. Поддържам добра кредитна история, за да мога да финансирам бъдещи проекти или разходи, които не съм успяла да планирам добре.

Още мои публикации