Лични финанси

Базарът в детската стая – как да подредим?

Публикувано на 11 октомври 2019 от Валентина Райнова

Базарът в детската стая – как да подредим?

Децата обичат да се заобикалят с много и различни играчки - меки играчки, книги, колички, конструктoри и други.

Ако смяташ, че стаята им изглежда като базар, е време да преразгледаш вариантите за съхранение на детските играчки и да обориш следните твърдения с малко помощ.

Децата не обичат да подреждат стаята си

Често контрапродуктивна, идеята за реорганизиране на стаята обикновено удовлетворява децата. Помоли ги да сортират съкровищата си и да ги разпределят по категории в кутии, кошници или торбички, така че да могат да бъдат намерени по-лесно. Насърчи ги да се отърват от това, което вече не им е нужно и не използват. Ще има толкова много място за нови съкровища!

Чантите за съхранение не са естетически

Вече е възможно да намериш аксесоари за съхранение за всеки вкус и бюджет. Съществуват и различни начини за сортиране на ежедневните предмети, за да се създаде декоративно и интелигентно решение за съхранение на ниска цена: дървената дъска става библиотека или магнитната релса за ножове се превръща в гараж за автомобили, например.

За да излезеш победител в мисията по подреждането на детската стая, заложи на нашите идеи:

По-добре мисли глобално относно съхранението

Когато мислиш за различни нестандартни решения за съхранението, имай предвид и как да повлияеш естетически върху стаята на детето. По-добре да инвестираш в координирани системи, така че да запазиш хармонията на декорацията. Нищо няма да ти попречи да добавиш няколко отделни елемента, ако е необходимо.

Съобрази решенията според възрастта на детето

Не забравяй да мислиш практично. Една голяма кутия за играчки е тежка за пренасяне и твърде трудна за отваряне – достатъчно да обезкуражи детето. Когато децата са малки, не забравяй да избереш леки, лесни за работа контейнери или кутии и да ги поставиш на добра височина. Също така не забравяй да прочистваш играчките.

Създай свой проект за съхранение на играчките и избери необходимите материали или мебели от нашите търговски партньори. За всеки малък или голям проект БНП Париба Лични Финанси може да те подкрепи чрез потребителски кредит до 80 000 лв.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации