Лични финанси

8 нестандартни изненади за 8-ми март

Публикувано на 7 март 2019 от Веселина Евтимова

8 нестандартни изненади за 8-ми март

Изненадай любимите си жени с подарък по оригинален и нестандартен начин.

8 нестандартни идеи за изненади за 8 март.

Снимка в детската градина с букет цветя или с надпис „Честит празник, мамо!“. Този спомен е добре познат на повечето от нас като традиционен подарък за 8 март - Международния ден на жената. Обикновено това е и денят, в който мъжете засвидетелстват обичта и уважението си към своите нежни половинки, а децата – към своите майки.

Съгласни сме, че не ти трябва един ден в годината, за да изненадаш любимите си жени с подарък, но все пак, това е добър повод да го направиш по оригинален и нестандартен начин. Затова решихме да ти предложим 8 нестандартни идеи за изненади за 8 март.

С малък бюджет

Пъзел със снимка

Избери любимата си снимка с половинка и я използвай нестандартен начин да я подариш – като пъзел. Изненадата се крие в пъзела- докато не го сглоби, няма да знае коя снимка си харесал. А и има момент на забава – подреждането на пъзели не е само за деца, а чудесен начин да прекарате малко време заедно. Определено ще впечатлиш дамата с нестандартната си идея!

Персонален календар

Друг оригинален подарък, който ще й напоня за теб. Може да персонализираш снимката с ваши фотоси като направиш колаж от любимите места, които сте посетили, или просто снимка, която харесвате и двамата. Ако календарът е за майка ти, то много подходящо е да сложиш снимка с внуците или пък на цялото семейство.

С по-голям бюджет

Курс по сладкарство/готварство

Ако жената до теб или твоята майка е добър кулинар и обича да готви, то един курс по сладкарство или готварство винаги е добра идея. Това е нестандартен начин да покажеш, че се интересуваш от хобито й и оценяваш нейните кулинарни опити. Има различни варианти и курсове, на които могат да се научат най-различни техники, тайните на различни кулинарни рецепти и др. Всичко зависи от бюджета, с който разполагаш. Има еднодневни курсове, но и по-продължителни – за месец или два. А за да не си ограничен от личните си финанси, можеш да използваш кредитната карта на БНП Париба Лични Финанси.

Урок по конна езда

Красиви коне, препускащи на свобода – конната езда е не само спорт, но и начин да се отпуснеш от натовареното ежедневие. Коя жена не би била щастлива да се докосне до подобно изживяване? Тогава можеш да й подариш урок по конна езда. Така ще прекарате деня заедно, сред природата, докато се забавлявате и същевременно – се научите да яздите. Разбира се, не подценявайте ситуацията – трябва да сте добре подготвени физически и да изпълнявате инструкциите на треньора по време на урока, за да не се нараните.

Каране на моторна шейна в планината

Карането на моторна шейна в планината е все по-популярно забавление. Това е приключение, което ще се хареса на по-смелите дами, които обичат да са сред природата, но и сами да контролират положението. Моторната шейна се кара под инструкциите на учител, но я управлявате сами. Трасетата са подходящи за начинаещи и внимателно подбрани, но все пак – бъдете внимателни. Задължително е да носите топли дрехи, топли зимни обувки, шапка и ръкавици, тъй като условията в планините, дори и през март, са сурови. Този подарък ще ти струва от 50 до 100 лв., в зависимост от мястото и фирмата.

Бънджи скок

Друг различен и предизвикателен начин за забавление. И ако не се страхуваш от високото, то е наистина невероятно изживяване. Има различни локации, от които може да се осъществи скока – обикновено от близки точки до София – Витиня, Нови Искър. Цената е различна, като можете да намерите доста изгодни оферти в колективните сайтове за пазаруване. Там цените са наполовина и така можеш да се възползваш от ваучер на стойност от 70 до 100 лв. и да спестиш. Наистина нестандартна изненада за по-смелите дами.

Разходка с балон

За разлика от скоковете, издигането с балон над града изглежда доста по-безопасно и романтично. Като същевременно е едно вълнуващо изживяване, което ще запомниш за цял живот. Можеш да намериш различни предложения – като панорамно издигане с балон край София. Тази изненада може да поднесеш не само на своята любима, но и да споделиш със своята майка. А защо не и с двете заедно? 

Гмуркане

Определяме този подарък като най-екстремен и нестандартен, но пък и най-вълнуващ. Ако не се страхуваш от дълбокото и обичаш водата, то можеш да споделиш това прижевяване с любимата си жена. Имай предвид обаче, че за тази изненада ще ти трябва по-голям бюджет, тъй като тези курсове не са никак евтини. В цената обикновено влиза тренировки в басейн, теория и няколко гмуркания в открити води. Всички курсове се провеждат под ръководството на обучени гмуркачи, които подготвят предварително участниците. 

За всички идеи, които имаш, можеш да разчиташ на подкрепа на БНП Париба Лични Финанси. Избери най-подходящия за теб кредит или използвай кредитната си карта и зарадвай жената до теб, с бърз и лесен процес на кандидатстване и без скрити такси и комисиони.

Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Експерт Клиентско изживяване в ПБ Лични финанси

Как управлявам парите си?

Стремя се да бъда отговорен потребител.  Планирам предварително всичките си разходи и обмислям внимателно решенията си за покупки. Поддържам добра кредитна история, за да мога да финансирам бъдещи проекти или разходи, които не съм успяла да планирам добре.

Още мои публикации