Лични финанси

6 нестандартни идеи за 8 декември

Публикувано на 22 ноември 2019 от Веселина Евтимова

6 нестандартни идеи за 8 декември

Време е за празнуване, чудиш се къде?

Предлагаме ти 6 нестандартни идеи за незабравимо преживяване на студентския празник.

Екскурзия

Обикалянето и разглеждането на културни обекти е забавно и релаксиращо занимание. Едно пътешествие до непознато място би направило празника още по-весел и сплотен. Пътуването е добър начин да опознаеш някого, докато си почиваш и веселиш. Съветваме те да избереш място, на което по-голяма част от колегите ти не са ходили, за да е интересно на всички.

Игри

Тиймбилдинг игри, от типа на "еscape“ стаите, също са доста интересен начин за отбелязване на студентския празник. Те са подходящи за големи групи и акцентират върху работата в екип. Някои от тях са доста страшни, други – забавни. Едно е сигурно – това е оригинален начин да празнуваш заедно с колегите 8 декември.  

Пейнтбол 

Подобно на тиймбилдинг игрите, пейнтболът е отборна игра, в която взимат участие много хора. Така ще се сдружите, докато мислите различни стратегии за битка. Плюс това, пейнтболът е чудесен начин за разпускане и преодоляване на стреса около изпити и сесии. Каква по-добра възможност да „застреляш“ колежката, нали?

Хоротека

Ако компанията, с която ще празнуваш, обича българските народни песни и танци, то хоротеката е точното място. Това е нещо подобно на дискотека, само че с народна музика и много хора. Чудесна идея е да се хванете всички колеги на едно хорце.

Караоке

Ходенето на караоке с колегите от университета е добър начин да опознаеш всички – и тези, които могат да пеят, и тези, които не обичат да се изявяват на сцена и пеят фалшиво. Независимо какви са певчевските умения на групата, със сигурност това е забавен начин да отбележиш 8 декември.

Екстрeмни разходки и забавления

Ако всички обичат по-екстремни преживявания, то една офроуд обиколка из Стара планина определено ще се хареса на всеки. Можеш да намериш оферти в сайтовете за колективно пазаруване с отстъпки, така че да се възползвате от намаления при по-голяма група. Обикновено обиколките са с продължителност час и се провеждат на различни места.

За още по-смелите, разходка с балон над София е друго екстремно преживяване, което ще запомниш за дълго време. Има различни варианти - над язовирите около София или над Нови Искър, като „пътешествието“ продължава до 10 минути. В балона могат да се качат около 6 души, така че на няколко групи можете всички от един курс да се забавлявате.

Каквото и да избереш, винаги можеш да разчиташ на БНП Париба Лични Финанси. Плати с кредитната карта или пък се възползвай от потребителските ни кредити.


Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Експерт Клиентско изживяване в ПБ Лични финанси

Как управлявам парите си?

Стремя се да бъда отговорен потребител.  Планирам предварително всичките си разходи и обмислям внимателно решенията си за покупки. Поддържам добра кредитна история, за да мога да финансирам бъдещи проекти или разходи, които не съм успяла да планирам добре.

Още мои публикации