Лични финанси

5 нестандартни романтични изненади за Св. Валентин

Публикувано на 12 февруари 2018 от Веселина Евтимова

5 нестандартни романтични изненади за Св. Валентин

Най-романтичният ден в годината – Св. Валентин е тук. И тъй като дамите обикновено знаят как да зарадват половинките си, ти подсказваме няколко идеи за романтични изненади на нежната ти половинка, различни от балоните-сърца, които всички ще носят.

Изненадай я с букет в офиса

Тази година празникът на влюбените е в работен ден и логистиката на любимия ѝ букет е малко по-трудна. А и защо да чакаш вечерта, когато магазините за цветя ще са задръстени от господа, трескаво пазаруващи букети? Затова изпрати на половинката си букет в офиса.

Това има няколко предимства. Първо, можеш да харесаш и поръчаш цветята и доставката им онлайн. Така ще можеш спокойно да избереш от компютъра в офиса и ще избегнеш лудницата.

Второ, можеш да платиш с кредитна карта, което ти спестява притеснението дали имаш достатъчно пари в брой. Ако тази опция ти харесва, разбери и още три неочаквани комбинации, в които картата помага.

Не на последно място, когато половинката получи букета в офиса ще се почувства специална, а повярвай ни - всяка дама оценява, когато човекът до нея я кара да се чувства по този начин.

Съвет: Ако решиш да се възползваш от тази идея, не оставяй поръчката за 14 февруари, а ден или два по-рано. Така ще си сигурен, че изненадата ти ще бъде доставена на време.

Романтична вечеря у дома

Да изведеш любимата на вечеря в изискан ресторант е класика. Но много по-романтично е да организираш специална вечер само за вас двамата в уюта на дома ви. И за да е всичко перфектно, те съветваме да поръчаш храната от добър ресторант. А ако решиш да си супер разточителен, можеш да ангажираш и сервитьор, който да поднася ястията и да се грижи чашите да са винаги пълни.
Ако имаш притесния с бюджета си, винаги можеш да ползваш кредитната си карта от БНП Париба Лични Финанси.

Алтернатива: Можеш да организираш споменатата ексклузивна вечеря и в хубава хотелска стая. Това ще е страхотна изненада и ще направи празника незабравим.

Подари ѝ домашен любимец

Ако дамата на сърцето ти иска да си вземете домашен любимец, Св. Валентин е подходящ повод. Все пак е ден на влюбените и така в дома ви ще влезе същество, което да обичате.
Добре е да си запознал предварително за предпочитанията й, за да си спестиш главоболието и разочарованието, ако половинката ти е мечтала за декоративни рибки, а вечерта я посрещне доберман.

Съвет: Ако дамата иска кученце, не е лошо предварително да уточните кой ще го разхожда и ще отговаря за възпитанието му.

Портрет

Всяка дама обича суетата ѝ да бъде глезена. Затова ти предлагаме да ѝ подариш неин портрет. Това ще е страхотна изненада, която ще осъществиш без каквото и да е усилие. Избери снимката, на която тя се харесва най-много, и я изпрати до някое от студията, които предоставят такива услуги. В интернет ще намериш много варианти. Този подарък също може да платиш онлайн с кредитна карта.

Съвет: Ако няма достатъчно време, можеш да направиш поръчката, а на Св. Валентин да подариш ваучер за изработването на портрета. Така ще я накараш да тръпне в очакване на картината.

Билборд

Наеми билборд по маршрута за офиса ѝ и сложи на него романтично послание. Така тя ще се почувства най-специалната жена в града.

Съвет: Постарай се така да формулираш посланието, че да няма никакво съмнение за кого е. Например, включи шега, която разбирате само двамата.

А ако искаш да се придържаш към класиката, виж и кои са най-желаните технологични подаръци за Деня на влюбените.

Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Здравей, аз съм Веселина Евтимова

Експерт Клиентско изживяване в ПБ Лични финанси

Как управлявам парите си?

Стремя се да бъда отговорен потребител.  Планирам предварително всичките си разходи и обмислям внимателно решенията си за покупки. Поддържам добра кредитна история, за да мога да финансирам бъдещи проекти или разходи, които не съм успяла да планирам добре.

Още мои публикации