Лични финанси

5 интересни места в Европа, които трябва да посетиш

Публикувано на 30 април 2019 от Валентина Райнова

5 интересни места в Европа, които трябва да посетиш

Разходи се из различни дестинации с невероятни гледки, които ще те очароват.

Aко искаш да разнообразиш и да поемеш по някоя по-непозната дестинация, ти предлагаме 5-те най-добри места за пътуване в Европа за 2019 г. според сайта European Best Destinations. Само си избери посока и стягай багажа

 

Познан, Полша

 

Полша е незаслужено подценявана като туристическа дестинация в Европа. Варшава и Краков са популярни градове, но рядко влизат в списъка на туристическите агенции. Ако обичаш история, дворци и замъци, то Познан е град, който ще те заплени. Ще се учудиш как толкова красиво място не е известно, когато видиш с очите си главния площад на това полско градче.

 

Освен това, Познан е един от най-зелените градове не само в Полша, но и в Европа. Затова много велосипедисти и пешеходци го предпочитат за разходка из зелените му паркове. Така че – резервирай първия полет и потегляй.

 

Мец, Франция

 

Париж, Айфеловата кула, мода – все неща, с които свързваме Франция. Но ние ти предлагаме тази година да избереш Мец. Разположен в североизточната част на Франция и само на 82 минути от Париж с влак, той ще те очарова. Градът е популярен като модерна дестинация, но и като място за артисти и арт натури.

 

И макар за футболните запалянковци да е познат с футболния си отбор, в това френско градче може да се организира една идеална почивка. Няма да ти липсва нищо – по красивите алеи край река Мозел има много сладкарнички и заведения, в които може да се насладиш на чаша кафе с кроасан. Мец е гостоприемен за нови туристи и се е подготвил с много семейни паркове и градинки – част от градския начин на живот.

 

Монте Изола, Италия

 

Плаващите кейове на Кристо по езерото Изео не са единственото нещо, което може да се свържи с Монте Изола. Това италианско градче, което е разположено точно на живописното езеро, предлага доста възможности. Монте Изола попада в класацията за най-добрите места за пътуване в Европа за 2019 г. и защото е един от градовете на Стария континент, в който автомобилите са напълно забранени. Така че – имаш време да резервираш самолетен билет до Италия. Може да го направиш и с кредитна карта от БНП Париба Лични Финанси.

 

Брага, Португалия

 

Португалия е желана европейска дестинация. А Брага е място, което трябва да посетиш през 2019 г. Така ще успееш да видиш много повече от традиционна Португалия и да се впишеш в местния ритъм. Можеш да съчетаеш пътуването си до Брага и с разходка до Порто, който се намира само на час път с влак. Разбира се, не забравяй да вземеш със себе си кредитната карта. С нея можеш да плащаш навсякъде из Европа и да не се притесняваш за бюджета си.

 

Будапеща, Унгария

 

Столицата на Унгария води класацията за най-добро място за пътуване в Европа за 2019 г. И ако все още не си посещавал Будапеща, тази година имаш добър повод да го направиш. Величествени архитектурни сгради, антични мостове, замъци и дворци или разходка край Дунава – Будапеща неслучайно е коронясана за Перлата на Дунав. След като видиш всички популярни забележителности, непременно излез от туристическите зони и просто се отдай на малки улички и случайни кафенета.

 

А всички тези планове може да осъществиш с помощта на БНП Париба Лични Финанси. Кандидатствай за кредит за лични цели, с който можеш да финансираш пътуването си.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации