Лични финанси

5 атрактивни и разумни коли

Публикувано на 9 юни 2020 от Мария Христова

5 атрактивни и разумни коли

Добра цена, сигурност, качество и красив дизайн.

Tова са само няколко от важните характеристики на една съвременна кола. Днес хората все по-често търсят комбинация от тези качества и рядко са склонни на компромис.

За да ти помогнем да направиш своя избор, ти предлагаме топ 5 на атрактивните и разумни коли, които да си купиш. Класацията е направена от британски експерти по продажба на автомобили, които са се съобразили с много от желанията на капризните си клиенти.

Ford Focus

„Вземи си Ford, за да си горд!“ Ако си чувал тази поговорка, то със сигурност си фен на американската марка. Ford Focus е чудесен избор за автомобил, тъй като изглежда страхотно и има много нови технологии, от които да се възползваш, докато шофираш. Лесен е за управление и се предлага в широка гама от двигатели  и то, на конкурентни цени. Експертите споделят, че повечето клиенти намират интериора за един от най-добрите, които Ford са предлагали досега. Бихме казали, един наистина разумен избор!

Skoda Karoq

Ако обичаш да ходиш на планина, на риба или да къмпингуваш по диви плажове, то тази кола е подходящ избор. Тя е практична, като същевременно изглежда красиво отвън и отвътре. Интериорът предлага доста голямо пространство, изпълнено с удобства, които улесняват живота. Можеш да махнеш задните седалки и да освободиш достатъчно място за какво ли не. А ако караш предимно по родните пътища, ще усетиш и лекотата в шофирането – няма да усещаш дупки и неравности по пътя, тъй като е окачването е много добро.

Mercedes A-Class

Ако искаш да си собственик на Mercedes, то A-Class е един добър избор. Моделът е един от най-достъпните на марката и освен това изглежда супер! Хората, които избират този клас Mercedes, получават стилна кола с прекрасен интериор, пълен с невероятни технологии. Поради тази причина A-класата печели доста фенове и сред нежния пол. Едно не може да се отрече - добро качество за парите, които даваш.

Peugeot 3008

Този автомобил е смел, практичен, с добре проектиран интериор. Освен това има достатъчно място отзад, благодарение на ниския под и широката средна седалка. Това си личи и отвън – колата изглежда голяма, но това не я прави в никакъв случай отблъскваща, а напротив – предпочитан избор, ако си любител на френските марки и искаш модерен всъдеход.

Volkswagen Golf

Почти сме сигурни, че няма класация, без любимия на всички Volkswagen Golf. Класика от десетилетия насам, тази кола е любима на шофьорите, които търсят добро качество на ниска цена. VW Golf е сравнително малка кола и багажникът не е достатъчно голям. Това може да ти създаде проблем, ако пътуваш на почивка с много багаж, но пък колата е перфектна за града или кратки уикенд пътувания.

И накрая, но не на последно място, какъвто и да е твоят избор, не забравяй, че можеш да финансираш покупката си с Автокредит от БНП Париба Лични Финанси. Така можеш да си купиш желания автомобил бързо и лесно, като сам избираш вноската по кредита си и ставаш веднага собственик на колата.

Мария Христова

Здравей, аз съм Мария Христова

Здравей, аз съм Мария Христова

Занимавам се с маркетинг и рекламни проекти в БНП Париба Лични Финанси.

Как управлявам личните си финанси?
Вярвам, че управлението на личните финанси е философия. За да я разбереш напълно, трябва да се потопиш дълбоко.

Още мои публикации