Лични финанси

История от до за моминското парти

Публикувано на 5 юли 2016 от Янита Минкова

История от до за моминското парти

Колежката ни Ивета Младенова споделя 8-те стъпки за перфектната организация на моминско парти. Ето нейната история от първо лице.

Наред с успехите на дамския отбор по футбол на БНП Париба Лични Финанси, в който тренирам, съвсем непринудено, но очаквано, дойде времето и за лични предизвикателства. На една от седмичните тренировки получих покана за сватбеното тържество на нашата колежка, съотборник и приятел. И разбира се, като капитан на отбора, заедно с кумата поехме цялостната организация за моминското парти.

Както сватбата, така и самото парти са не малък разход, особено през лятото. За моя голяма удовлетвореност, се научих да планирам бюджета си преди време и с лекота можех да посрещна непредвидените  разходи.

Радвам се да споделя с теб, как премина голямата организация:

#1 Потвърждаване на присъстващите и определяне на бюджет според броя им;

#2 Прочуване за подходящо място със съответните изисквания за музика, меню и възможност за провеждане на нестандартни изненади;

#3 Организиране на дискусия за подарък и генериране на идеи за протичането на вечерта;

#4 Съставяне на списък с предизвикателствата към бъдещата булка и разпределяне на отговорностите между всички поканени;

#5 Избор на dress код – много важно;

#6 Изготвяне на календар, по който всяко едно от момичетата лесно можеше да проследи времето, с което разполага, за да довърши своята задача;

#7 Подбор на различни сайтове, които да доставят всичко в срок и с нужното качество;

#8 Назначаване на отговорник, който да проследява изпълнението на сроковете.

С наближаването на датата за моминското парти бях спокойна, защото всичко бе добре планирано и организирано. Булката остана изключително доволна и много приятно изненадана от нестандартната вечер, както и от подготвените предизвикателства. А ние като истински футболен отбор и приятелки споделихме този важен за нея миг.

Нека не забравяме, че разходите за едно такова събитие, зависят от различните финансови възможности на присъстващите. За някои е допустимо да отделят 50 лева, за други 150. Затова БНП Париба Лични Финанси предлага кредит за финансиране на семейни тържества като сватби, абитуриентски балове и други. С тях всеки може да инвестира бъдещите си доходи в незабравим момент сега.

Янита Минкова

Здравей, аз съм Янита Минкова

Здравей, аз съм Янита Минкова

Заемам позицията специалист маркетинг и комуникации в БНП Париба Лични Финанси, България.

Как управлявам парите си?

Когато става въпрос за управление е нужно постоянство и баланс. Още повече, когато става въпрос за пари. Съчетавайки двете, знам, че каквото и да стане няма да има изненади. 

Още мои публикации