Нашата дейност

Кредитната карта от БНП Париба Лични Финанси

Публикувано на 22 февруари 2019 от Валентина Райнова

Кредитната карта от БНП Париба Лични Финанси

ОтЛични финансови новини - кредитна карта

ОтЛични финансови новини е нова рубрика в блога, в която ще ти представим нашите продукти с техните основни предимства. Запознай се с тях и разбери как биха могли да ти бъдат полезни.

Кредитна карта 

Над петдесет българи средно на ден активират за първи път своята безконтактна кредитна карта MasterCard PayPass, издадена от БНП Париба Лични Финанси, България.

Защо толкова много хора правят тази крачка?

Първата полза от кредитните карти е, че не носиш в себе си пари в брой, а можеш да плащаш доста големи суми, в зависимост от лимита на картата. Това повишава много личната сигурност.

Освен това кредитната карта ти позволява да пазаруваш на кредит в огромен брой търговски обекти в България, а и по целия свят, при това без да си обменял местна валута. Ако си клиент на БНП Париба Лични Финанси, единственото условие е в хотела, ресторанта или магазина да се приемат карти MasterCard.

Да пазаруваш на кредит в такава огромна мрежа от търговски обекти не само е изключително удобство, но може да помогне и при покриване на спешна нужда от средства. А ако често си чувал как твои приятели са си поръчали техника, дрехи или книги изгодно от Англия или Германия, например, вече и ти можеш да пазаруваш в интернет, защото картите на БНП Париба Лични Финанси ти отварят вратите на онлайн търговията.

Така се възползваш и от отстъпки, тъй като много търговци предлагат специални намаления за онлайн поръчки. Като добавим и често безплатната доставка, ако си поръчал бяла или черна техника, сделката става наистина изгодна. 
Кредитните карти на БНП Париба Лични Финанси ти позволяват да разсрочиш във времето големи покупки, като техника или мебели. Това означава, че ще можеш да ги изплащаш на равни вноски, което ще ти позволи по-добре да планираш семейния си бюджет.

Още предимства

Една от най-често посочваните причини за ползването на кредитна карта е организирането на пътуване, тъй като тя улеснява планирането и реализацията му. Когато имаш карта, резервираш по целия свят без ограничение. Можеш спокойно да разгледаш всеки сайт за почивки или на хотел и да резервираш ваканция без банкови преводи или други посредници. Така можеш да получиш и по-добра цена, тъй като на твое разположение са порталите за резервации и за сравняване на оферти.

С кредитна карта ти решаваш как и кога да пътуваш. Можеш спокойно да платиш самолетните билети за почивката си без да разчиташ на посредничеството на туристическа агенция, например. Още повече, че имаш свободата да избереш компания и дата на полета и да резервираш възможно най-рано, за да се възползваш от по-ниските цени, особено на нискотарифните авиокомпании.

Друго удобство е, че с карта можеш да си купиш и безмитни стоки в самолета, тъй като повечето авиокомпании имат на борда си ПОС терминали. А ако пътуваш с кола, няма да се притесняваш дали имаш пари в местна валута, когато се налага да заредиш гориво на бензиностанция в чужбина.

Изводът е, че с кредитната карта от международен оператор ставаш гражданин на света. С нея имаш лесен достъп до музеи, ресторанти, увеселителни паркове и всякакви други забележителности. Можеш да разгледаш всичко, което искаш и да платиш реално билетите след почивката си.

И накрая - много важно е да знаем, че повечето кредитни карти ни осигуряват медицинска помощ при непредвидени обстоятелства. Това означава, че ако те заболи зъб или ти се наложи спешно лечение в чужбина, разходите ти ще са покрити. Както знаем, такива услуги са доста скъпи навсякъде по света, но повечето картоиздатели предоставят на клиентите си специална застраховка именно за такива случаи.

Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Здравей, аз съм Валентина Райнова

Занимавам се с управление на съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?
Вярвам, че финансовата стабилност се постига с добре обмислени приоритети. За добрия баланс ми помага съставянето на месечен бюджет, разумните разходи и автоматизираното спестяване.

Още мои публикации