Лични финанси

Технологични подаръци за деня на влюбените

Публикувано на 6 февруари 2017 от Лили Николова

Технологични подаръци за деня на влюбените

Началото на годината е наситено с празници. Една част от тях отминаха, но сега сме в навечерието на най-романтичния – Св. Валентин.

Ако си пред дилемата какво да подариш на любимия човек, предлагаме ти списък, който да те улесни в избора. Предложенията ни са по-нестандартни, но много практични:

Предложение №1

За него: Можеш да бъдеш смела и да изненадаш любимия човек с нещо наистина нетрадиционно, а именно дрон. В големите магазини и при онлайн търговците на техника можеш да откриеш голямо разнообразие от модели. Дроновете са смарт играчки, които могат да бъдат управлявани по земя, вода и въздух. Към някои модели може да бъде добавена камера, с която да бъдат заснети уникални видеа и снимки.

За нея: Жените обичат да се глезят и да полагат грижи за безупречния си външен вид. Ето защото ти прилагаме супер модерната джаджа – фото епилатор. С негова помощ, твоята половинка ще може да постигне желаните резултати без усилие и без болка у дома.

Предложение №2

За него: Ако искаш любимият никога да не изпуска твоето съобщение или телефонно повикване, то смарт часовник е идеален подарък за празника. Това е технологична джаджа, която се свързва със смарт телефона му и така, дори и телефонът му да не е до него, той ще получава всяко известие, пропуснато обаждане или съобщение директно на китката си.

За нея: Подари ѝ отпускащ масаж, като нямаме предвид ваучер за спа процедура, а масажор. В търговската мрежа има богат избор на модели с различни функции. Съветваме те да избереш такъв, който позволява смяна на накрайниците. Предлагат се и модели с воден масаж на краката, а някои дори са с приставки за педикюр.

Предложение №3

За него: Най-модерната джаджа в последната една година, с която можеш да го зарадваш, е очила за 3D виртуална реалност. С тях той ще може да усети чувството да пътува из галактиката и да се потопи в паралелни светове. Подарък, с който със сигурност ще спечелиш сърцето му.

За нея: Ако спортува и често посещава фитнес залата, със сигурност ще се зарадва на дигиталните спортни гривни. Те измерват пулса, крачките и калориите. Много от тях са водоустойчиви и имат връзка с мобилния телефон.

Това е нашия списък от интересни и полезни технологични подаръци, с които да изненадаш любимия човек. Ако не искаш  да правиш компромис с качеството на продуктите и да избереш най-добрия, без да се притесняваш за бюджета си, обмисли възможността да закупиш избрания от теб продукт на изплащане от нашите партньори. А междувременно, можеш да си припомниш и идеите ни за Св. Валентин с ограничен бюджет.

Лили Николова

Здравей, аз съм Лили Николова

Здравей, аз съм Лили Николова

Занимавам се с управление на онлайн съдържание и рекламни проекти в ПБ Лични финанси.

Как управлявам парите си?

Доброто планиране и умелото харчене винаги ми помагат да поддържам баланс. Така мога да посрещна всякакви ситуации без затруднение за разполагаемия ми бюджет.

Още мои публикации